edrone daje pracownikom możliwość podróżowania po całym świecie

Firma edrone dostarczająca pierwszy eCRM dla sklepów internetowych rozpoczęła globalną ekspansję. Dlatego przed jej pracownikami otworzyły się nowe możliwości rozwoju. Odbyli już oni podróże do Berlina, Hanoweru, Londynu, a w ostatnim czasie polecieli również do Nowego Jorku i Nowego Orleanu, aby wziąć udział w największych targach branżowych i łączyć pracę z przyjemnością.

edrone postawił sobie za cel w tym roku zdobyć rynki zagraniczne. W Polsce liczba zadowolonych klientów stale rośnie, a z racji specyfiki systemu, która polega na zbieraniu informacji o klientach odwiedzających e-sklep i wykorzystywaniu tych informacji do tworzenia personalizowanych komunikatów mających na celu zwiększenie sprzedaży, możliwe jest jego skalowanie poza granicami kraju. Jednocześnie firma mocno inwestuje w pracowników, wysyłając ich w służbową zagraniczną delegację, zapewnia im jednocześnie możliwość zwiedzania nowych miejsc, poznawania ich historii, kuchni, tradycji, nie tylko w Europie, ale również w Ameryce.
Paulina Wiesiołek - PR Manager edrone i Rahim Blak - CMO edrone podczas targów Collision Conference w Nowym Orleanie - maj 2017.

To niestandardowe podejście łączenia obowiązków z przyjemnymi doświadczeniami, cieszy się dużym uznaniem i skutkuje większym zaangażowaniem wśród pracowników. W czasach pracownika, jest to bardzo dobra strategia budowania przywiązania i lojalności pracowników do marki.
Ekipa edrone po udzieleniu wywiadów podczas targów w Internet Reatiling Expo w Birmingam.

New Business Managerowie podczas zwiedzania Amsterdamu.

Atomstore zintegrował się z edrone, od dziś będą wspólnie rozwiązywać problemy eHandlu

Platforma e-commerce Atomstore zintegrowała się z edrone, systemem eCRM dedykowanym dla sklepów internetowych. Decyzję o integracji podjęto w odpowiedzi na zgłaszane potrzeby klientów dotyczące narzędzia, które zautomatyzuje marketing w sklepach internetowych, a jednocześnie będzie intuicyjne i proste w obsłudze.