Nawiązano kolejną dobrą współpracę w branży eCommerce

Published

Firmy edrone i Sempai nawiązały współpracę opartą na wspólnym celu, czyli podnoszeniu poziomu sprzedaży w sklepach swoich klientów poprzez kompleksową obsługę marketingową, która polega na uruchamianiu gotowych scenariuszy w sklepach internetowych przez edrone i optymalizowalizowaniu treści w witrynach przez Semapi.

Sempai od ponad 10 lat zajmuje się pozycjonowaniem stron internetowych, optymalizacją kampanii online oraz analityką SEO/SEM. Od czerwca 2017 roku Sempai dostało się do programu partnerskiego edrone eCommerce Wizards oraz edrone Certified Partners, do którego dołączają tylko wybrane firmy, które spełnią określone warunki dotyczące współpracy między firmami.
Produktem firmy edrone jest system eCRM dopasowanym do branży retail w Internecie. Opiera się na maszynowym uczeniu i sztucznej inteligencji i służy zwiększeniu sprzedaży w sklepach internetowych dzięki automatyzacji marketingu.

Related Stories

ago

edrone udostępnił swoim klientom funkcję wysyłania personalizowanych SMSów

edrone, CRM dla eCommerce zyskał silnego partnera, firmę SMSAPI specjalizującą się w masowej wysyłce sms-ów, mms-ów i wiadomości głosowych do klientów sklepów internetowych. Od momentu podjęcia współpracy edrone włącza do swojej oferty możliwość wysyłki dedykowanych smsów, razem ze spersonalizowanym komunikatem do każdego odbiorcy.