edrone udostępnił swoim klientom funkcję wysyłania personalizowanych SMSów

edrone, CRM dla eCommerce zyskał silnego partnera, firmę SMSAPI specjalizującą się w masowej wysyłce sms-ów, mms-ów i wiadomości głosowych do klientów sklepów internetowych. Od momentu podjęcia współpracy edrone włącza do swojej oferty możliwość wysyłki dedykowanych smsów, razem ze spersonalizowanym komunikatem do każdego odbiorcy.

edrone to pierwszy system eCRM dedykowany branży eCommerce. Korzystając z możliwości uczenia maszynowego oraz skryptów sztucznej inteligencji pozwala na tworzenie spersonalizowanych treści wysyłanym klientom oraz automatyzację marketingu w sklepach internetowych. Współpraca z SMSAPI jest efektem starań edrone o stworzenie kompleksowej usługi dla klientów sklepów internetowych i zaproponowania im spersonalizowanej komunikacji, również za pośrednictwem SMS.

SMSAPI dołączył do grona partnerów edrone eCommerce wizard. Do programu mogą przystąpić tylko wybrane firmy, które spełnią określone warunki dotyczące współpracy.

edrone po raz kolejny wyróżniony w rankingu najlepszych systemów CRM

Polska firma edrone znalazła się w rankingu "Top 25 customer engagement and CRM startups 2017" jako jeden z najlepszych systemów CRM według portalu Discover Crm. Krakowska firma edrone, oferująca pierwszy eCRM dla branży eCommerce otrzymała wyróżnienie za innowacyjne podejście do CRM i marketing automation oraz wykorzystanie technologii uczenia maszynowego i sztucznej inteligencji.