edrone po raz kolejny wyróżniony w rankingu najlepszych systemów CRM

Polska firma edrone znalazła się w rankingu "Top 25 customer engagement and CRM startups 2017" jako jeden z najlepszych systemów CRM według portalu Discover Crm. Krakowska firma edrone, oferująca pierwszy eCRM dla branży eCommerce otrzymała wyróżnienie za innowacyjne podejście do CRM i marketing automation oraz wykorzystanie technologii uczenia maszynowego i sztucznej inteligencji.

Plebiscyt został oparty na analizie publicznie dostępnych danych z kanałów social media, wyszukiwarek, oraz informacji o wzroście gospodarczym, w tym finansowania kapitałowego. Portal sklasyfikował każdą firmę ze względu na poziom korzystania z innowacyjnych rozwiązań i nowych technologii. Wśród laureatów oprócz edrone znalazły się także takie firmy jak: OroCRM, SocialRank czy Beamery.
Poprzez wyróżnienie tych stosunkowo nowych firm w świecie CRM, liczymy, że uda nam się pokazać bogactwo innowacyjnych talentów w branży, które wyznaczają drogę zmian w technologii CRM. - Lauren Stafford, Discover CRM.

Discover CRM to witryna internetowa przeznaczona dla profesjonalistów z branży CRM. Dostarcza aktualnych informacji branżowych o produktach, udostępnia narzędzia porównawcze oraz udziela porad dla specjalistów w zakresie wyboru, wdrażania i uruchamiania technologii CRM.

edrone ogłoszony jako najlepszy CRM według managerów IT z listy CIO 100

Rozstrzygnięto konkurs “Best in Cloud 2017” na najlepsze rozwiązania działające w chmurze. W kategorii najlepszy CRM wyróżniono edrone, eCRM dla eCommerce. Wyniki konkursu wskazują na to, że lokalni gracze mają duże szanse konkurować ze światowymi gigantami.