edrone ogłoszony jako najlepszy CRM według managerów IT z listy CIO 100

Rozstrzygnięto konkurs “Best in Cloud 2017” na najlepsze rozwiązania działające w chmurze. W kategorii najlepszy CRM wyróżniono edrone, eCRM dla eCommerce. Wyniki konkursu wskazują na to, że lokalni gracze mają duże szanse konkurować ze światowymi gigantami.

Managerowie IT z listy CIO 100 ocenili zgłoszenia wybierając spośród nich te, które charakteryzowały się przede wszystkim innowacyjnością i niestandardowym podejściem do tworzenia produktu. Jako najlepszy system CRM został wyrbrany edrone. Duże znaczenie odegrał potencjalny wpływ na biznes. Wyniki konkursu potwierdziły, że o oryginalności rozwiązań i ich użyteczności dla klientów nie zawsze decyduje wielkość i pozycja rynkowa.
Wśród finalistów z innych kategorii znalazły sie między innymi takie firmy: Bezpieczna chmura oraz Wydajność i integracja - Microsoft, Najlepszy produkt ERP - Comarch, Najlepszy produkt Zintegrowanej Komunikacji - Netia, Najlepszy produkt do analizy danych w chmurze - Oracle, Najlepsze wdrożenie usługi chmurowej - 7bulls, Najlepszy start-up technologii cloud - Filttr.

edrone uruchamia marketing machine, teraz każdy sklep będzie mógł być jak Zalando

edrone właśnie uruchamia długo oczekiwaną funkcjonalność edrone marketing machine. To system rekomendacji, który spersonalizuje wygląd i ofertę strony internetowej w czasie rzeczywistym, tak jak robią to giganci tacy jak Zalando. Każdy klient jest inny, dlatego dzięki wykorzystywaniu marketing machine sklepy internetowe będą mieć tyle wersji, ilu klientów.