Najlepsi w e-Handlu nareszcie mogą dołączyć do programu partnerskiego edrone

edrone uruchomił program partnerski, do którego mogą dołączyć tylko mocno wyselekcjonowane firmy. Celem partnerstwa jest wzmocnienie pozycji rynkowej firm i wiarygodności poprzez wzajemne wspieranie się firm w działaniach na polu biznesowym. Do programu partnerskiego edrone e-commerce wizard mogą dołączyć firmy świadczące usługi dla branży e-commerce, między innymi developerzy aplikacji eCommerce, agencje marketingowe, ale również agencje contentowe, SEO i SEM.

W biznesie liczy się partnerstwo, dlatego w edrone można uzyskać cetyfikat edrone e-commerce wizard, a także certified partner, świadczący o bliskiej współpracy zaufanych firm. Partnerzy są mocno wyslelekcjowani i muszą spełnić określone warunki. Ich wspólnym mianownikiem są sprawdzone referencje oraz specjalizacja w branży eCommerce. Firmy, które posiadają dodatkowo znak edrone certified partner są rekomendowane przez edrone jako specjaliści w dostosowaniu i obsłudze platformy edrone.
edrone to Plug’n’Play automatyzacja w marketingu zaprojektowana dla sklepów internetowych. edrone to system klasy eCRM i marketing automation dedykowany dla branży eCommerce. System automatycznie zbiera i analizuje dane o zachowaniu użytkownika w e-sklepie oraz tworzy spersonalizowane i dopasowane komunikaty zwiększające sprzedaż i CLV (Customer Lifetime Value) klientów. Innowacja edrone polega na wykorzystaniu Social CRM oraz technologii machine learning i sztucznej inteligencji.
W ostatnim czasie do programu partnerskiego edrone przyłączyły się m.in.: tPay, SMSAPI, Promotraffic, CallPage, Atomstore, SEMPAI, Maerketing, Fast White Cat.

edrone w zagranicznym rankingu Top 25 najlepszych systemów CRM 2017

W klasyfikacji na najlepszy CRM przeprowadzonej przez zagraniczny portal Discover CRM znalazła się krakowska firma edrone oferująca eCRM dla sklepów internetowych. Kryterium kwalifikującym do wyróżnienia było stworzenie innowacyjnego rozwiązania dedykowanego dla branży eCommerce opartego na działaniu sztucznej inteligencji i zwiększającym sprzedaż w sklepach internetowych.