Deweloperzy edrone od dawna pracowali nad innowacyjną funkcjonalnością marketing machine, aby ta w końcu mogła wyjść na światło dzienne. Jej działanie będzie polegać na tym, że jeśli klient pojawi się po raz pierwszy w sklepie internetowym, system zbuduje ofertę w taki sposób, aby każde kliknięcie w produkt na stronie budowało unikalny segment klienta, tzw. “segment of one”.
edrone marketing machine to coś więcej niż ramka rekomendacji. Dzięki wykorzystaniu machine learning sklep będzie zmieniać się wraz z odwiedzającymi go klientami. Z każdą kolejną wizytą, a nawet przeładowaniem strony, oferta będzie lepiej dopasowana do odwiedzającego.
edrone to pierwszy system klasy eCRM i marketing automation stworzony dla sklepów internetowych. Poznawaj i angażuj to dwa filary edrone. System automatycznie zbiera i analizuje dane o zachowaniu użytkownika w e-sklepie oraz tworzy spersonalizowane i dopasowane komunikaty zwiększające sprzedaż i CLV (Customer Lifetime Value) klientów. Innowacja edrone polega na wykorzystaniu Social CRM oraz technologii machine learning i artificial intelligence.