Podczas pierwszego spotkania LIVE zostanie poruszony głośny ostatnio temat RODO, czyli Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych. 25 maja 2018 roku wejdzie w życie rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych. Obowiązywać będzie wszystkich, którzy przetwarzają te dane w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą. Oznacza to, że każdy sklep internetowy będzie tym zmianom podlegał, dlatego trzeba już teraz trzeba się na nie przygotować. Podczas pierwszego spotkania edrone On Air goście z Kancelarii Pilch Piotrowski i Partnerzy wskażą, którym przepisom warto się przyjrzeć, co nowego przyniesie RODO i czy powinniśmy obawiać się wielomilionowych kar.
dolinku live.png
Wywiady na żywo będą transmitowane na żywo na profilu Facebookowym edrone. Uczestnicy wydarzenia będą mieć możliwość zadawania pytań, z kórych powstanie broszura z podsumowaniem najistotniejszych informacji.

LIVE - przygotuj się na RODO!

🎥Startujemy z cyklem wywiadów na żywo - edrone on air!🎥 Chcemy dzielić się z Wami wiedzą i dobrymi praktykami w e-commerce, dlatego w ◾ każdy wtorek o...