- Chcemy, żeby nasz cykl wywiadów stał się skarbnicą wiedzy dla wszystkich w branży, dlatego starannie dobieramy naszych gości. Podczas spotkań będziemy rozmawiać m.in. o wyzwaniach, które stoją przed branżą e-handlu, jakie zmiany zafunduje nam Parlament Europejski w kwestii Ustawy o Ochronie Danych Osobowych oraz jak wygląda od środka praca w dużym sklepie internetowym. - mówi Paulina Wiesiołek, PR Manager edrone.
aaaaaa.png
Wywiady są transmitowane na żywo na Facebooku we wtorki o godzinie 11:00 na profilu edrone. We wtorek 25 lipca odbył się premierowy LIVE pod tytułem "Przygotuj się na RODO". Gośćmi byli specjaliści prawa internetowego mecenasi Pilch i Suchan z kancelarii Pilch Piotrowski i Partnerzy, którzy wyjaśniali zmiany związane z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego o ochronie danych osobowych.
 Już 1 sierpnia w edrone On Air wystąpią Robert Stolarczyk i Krystian Kucharski z Promotraffic. Będą rozmawiać o SEO/SEM w e-commerce. Podczas LIVE'a będzie można dowiedzieć się, jak zaplanować udział wyszukiwarki w konwersjach mających miejsce w sklepach internetowych tak, aby efektywność była jak najwyższa.