Program partnerski edrone eCommerce Wizard powstał z myślą o wyróżnieniu firm, które świadczą wysokiej jakości usługi w branży. Celem jest potwierdzenie ich kompetencji i dostarczenie managerom i właścicielom sklepów internetowych rzetelnych informacji na temat produktów i usług, z których mogą korzystać prowadząc swój biznes.
Podczas drugiego odcinka edrone LIVE dotyczącego dobrych praktyk SEO/SEM w branży eCommerce certyfikat otrzymał Robert Stolarczyk - CEO Promotraffic i Krystian Kucharski - Performance Director spółki. To duże wyróżnienie, ponieważ rynek tych usług jest bardzo konkurencyjny. W biznesie liczy się partnerstwo, dlatego edrone chętnie rekomenduje swoim klientom inne sprawdzone marki.

edrone to pierwszy system klasy eCRM i marketing automation stworzony dla sklepów internetowych. System automatycznie zbiera i analizuje dane o zachowaniu użytkownika w e-sklepie oraz tworzy spersonalizowane i dopasowane komunikaty zwiększające sprzedaż i CLV (Customer Lifetime Value) klientów. Innowacja edrone polega na wykorzystaniu Social CRM oraz technologii machine learning i sztucznej inteligencji.