edrone złotym sponsorem!

Targi e-solutions to największe tego typu wydarzenie w branży e-commerce.

"Trzy najszybciej rosnące gałęzie gospodarki to: sprzedaż, IT i e-marketing, ich spoiwem jest e-commerce. Wartość tego sektora szacuje się w Polsce na 27 mld. Statystycznie ponad połowa polaków kupuje przez Internet. Spore zmiany i dynamiczny wzrost sprawia, że ten obszar jest gotowy na jeszcze większą ekspansję! Jako twórcy edrone, pierwszego CRM dedykowanego wyłącznie dla rynku e-commerce, doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że jest to jeszcze nie do końca wykorzystany potencjał" - mówi Michał Blak, CEO edrone.

Dlaczego edrone sponsoruje targi e-solutions? Bo tam właśnie spotykają się największe marki branży e-commerce. W ciągu trzech dni na ponad 1000 stoiskach o powierzchni 50 000 m2, zgromadzi się cała branża e-commerce. Jakie korzyści można wyciągnąć z tego wydarzenia? Zyskać potencjalnych klientów, zobaczyć jak firma prezentuje się na tle konkurencji, które komunikaty marketingowe przemawiają do odbiorców. Z tych doświadczeń każdy z uczestników wyciągnie wnioski dla siebie.

Dla edrone 2016 jest przełomowym czasem. Ostatni kwartał 2015 zaowocował pojawieniem się komercyjnej wersji edrone. Pierwsze miesiące to praca z klientami, których jest coraz więcej. Nowy rok to czas edrone pierwszego CRM dla e-commerce. Początkowo system dostępny tylko dla sklepów opartych o Magento, dziś zintegrowany z najlepszymi polskimi platformami dla e-sklepów. Obecność na wydarzeniach branżowych w dużym stopniu przekłada się na konwersję. Jest to również sposób na poznanie klienta oraz swojej konkurencji.

WARSAW EXPO, 16-18 lutego 2016. Do zobaczenia!

Film promujący wydarzenie: link
Strona www targów e-solution: link
Strona www edrone - złotego sponsora: link

news.png

e1.png

Do reprezentantów Izby Gospodarki Elektronicznej dołączył edrone.

Obecnie w jej strukturach znajduje się 180 podmiotów należących do branży e-commerce.