Do reprezentantów Izby Gospodarki Elektronicznej dołączył edrone.

Obecnie w jej strukturach znajduje się 180 podmiotów należących do branży e-commerce.

edrone to pierwszy CRM dla e-commerce, który automatycznie zbiera i systematyzuje dane o klientach z e-sklepu. Relacje z klientami są budowane w oparciu o analizę danych behawioralnych. System ten jest zintegrowany z Magento, IAI-Shop oraz Presta Shop.

"Największy udział w branży e-handlu posiada Europa, a Polska notuje najwyższy wzrost spośród wszystkich większych krajów. Wartość rynku e-commerce wynosi około 30 miliardów złotych. Cieszymy się, że możemy mieć realny wpływ na rozwój tej właśnie branży. Jako nasz wkład, oferujemy dostęp do danych statystycznych o zachowaniu klientów w sklepach internetowych oraz czynnikach, które determinują powracanie klientów. Nie bazujemy na danych deklaratywnych. Wiedzę opieramy wyłącznie o badanie zachowania klienta w e-sklepie. Członkostwo w Izbie Gospodarki Elektronicznej to dla nas możliwość dzielenia się wiedzą i budowania relacji z e-najlepszymi. "- mówi Michał Blak, CEO w edrone.

Izba Gospodarki Elektronicznej to stowarzyszenie, którego misją jest rozwój polskiej branży e-commerce poprzez współpracę, wymianę know-how, działania legislacyjne oraz silną i efektywną reprezentację wspólnych interesów w dialogu z instytucjami polskiej administracji rządowej, Unii Europejskiej oraz organizacjami pozarządowymi w kraju i na świecie.

12540563_1133375096715008_8877339548550869029_n.png

logo-z-nazwa.png

Charytatywna paczka usług e-commerce dla Fundacji TVN „nie jesteś sam”.